Založ si blog

Z. Čaputová: Je Ivan Štefunko jej hlavný ideológ?

✔️ V tomto blogu sa dozviete:

  1. Kam chodil Ivan Štefunko na gymnázium
  2. Ako dlho bol jeho otec v KSČ
  3. S ktorým vysokým predstaviteľom Smeru si Štefunko tyká
  4. Kam lietal s Robertom Ficom na vládnom špeciáli

(Odpusťte mi prosím preklepy a iné chyby. V blogovaní som nová, okrem toho mám tak slabý zrak, že ledva dovidím na klávesnicu.) 

 

TROCHU Z HISTÓRIE

V čase, kedy Fico oficiálne oznámil, že jeho strana bude klamať, zavádzať, podvádzať, kradnúť, zbíjať a dokonca aj zabíjať, pracovala pani Zuzana Čaputová na mestskom úrade v Pezinku.

 

Jej stranícky šéf, Ivan Štefunko – Progresivne Slovensko – sa v tom čase stal riaditeľom komunistického štvavého plátku Nové slovo.

Ivan Štefunko otvorene priznal ochotu kolaborovať a kresliť hrubé čiary za zločinnosťou politiky socialistov Smer-SD.

 

HUSÁKOVO DIEŤA KOMUNISTU Z POPRADU

Husákovo dieťa zo „zlatej generácie“ komunistickej nomenklatúry nepoprelo výchovu rovnako ako nedávno Smerom zoSieťovaný Procházka.

 

Dieťa zlatej generácie spolu s jeho straníckym otcom Ing. Vladimírom Štefunkom, ktorý dokonca z KSČ nevystúpil ani po r. 1989, zrejme ŠTBákom požívajúcim počas diktatúry extra výhody diplomatických predajní plných luxusného tovaru zo Západu sa na nás, žijúcich za ostnatým drôtom pozerali väčšinu času z veľvyslanectva v Alžírsku, kde Ivan Štefunko aj chodil do francúzskeho gymnázia.

 

Otcom poučený Ivan Štefunko je taký politický pobehaj po všetkých možných záhonoch politiky kde rastie zisk. Osobný.

 

ĽAVÉ SPEKTRUM  2012

Nie tak dávno sa Ivan Štefunko našiel v zozname komunistických podvodníkov, „Ľavé spektrum 2012“ v spoločnosti iných marxistických ohlupovačov, ako napríklad Ľuboš Blaha, Andrej Kolesík, Eduard Chmelár či sýrsky emigrant Jalai Suleiman, v súčasnosti podpredseda KSS a neodmysliteľný šperk ma krku kresťana Jána Čarnogurského.

https://sk.wikipedia.org/wiki/%C4%BDav%C3%A9_spektrum_2012

 

Aby ste vedeli že si nevymýšľam, pozrite si tento rukolapný dôkaz:
https://www.youtube.com/watch?v=cBRnNTNm4Yk

 

AKO A HLAVNE PREČO ŠTEFUNKO PLÁNUJE POMOCŤ ŠEFČOVIČOVI 

(Ak p. Čaputová nevyhrá 2. kolo čo je pravdepodobné, že proti Šefčovičovi nevyhrá)

Ivan Štefunko je zjavne zaviazaný Marošovi Šefčovičovi zavesenému v práčovni alobalu a 120miliárd eur ukradnutých občanom Slovenska počas posledných období Roberta Fica.

 

Je pravdepodoné, že to bol aj transparentne sa usmievajúci vyzubený Šefčovič kto popri ďaľšom umnom tunelárovi Christanovi Mandlovi, zakladateľovi Sky Europe ktorý predal svoje akcie, “exit strategy” ako to Štefunko volá,  krátko pred tým ako vytunelované aerolínky šli do krachu….

 

…, popri Štefunkovom spolužiakovi s „tými správnymi kontaktmi v Bruseli”, v krajine odkiaľ Christian Mandl pochádza, je pravdepodobné že aj vplyvný bruselský smerák Šefčovič zrejme dopomohol ľavičiarovi a Ficovmu kamarátovi Štefunkovi k len povrchne kontrolovanýn a hlavne nenávratným dvadsiatim trom miliónom eur na startupy ktoré nedávali ani najmenšie záruky na prežitie nieto akejkoľvek návratnosti.

 

Milióny eur z banky v Luxemburgu pretiekli na Slovenské účty „podporovaných startupov“ len na základe Štefunkovho podpisu na stránke jednoduchého faxu.

 

Ivan Štefunko jednoducho poslal fax so svojim podpisom a na druhý deň nabehli šestmiestne sumy  na účty na Slovensku väčšinou výmenou za neadkvátne podiely v týchto začínajúcich firmičkách kde ich zakladatelia mali s investormi zvonku len malé alebo žiadne skúsenosti.  Pre presvedčivou ale zato falošnou “for-profit” výrečnosťou obdareného Štefunka, celkom ľahká korisť.

 

Z účtov týchto startupov kde Ivan Štefunko alebo jeden z jeho nastrčených ľudí, napríklad Eva Šimeková (Štefunkova štedro platená dlhoročná pravá ruka, tiež pôsobiaca v Monogram Ventures, firme ktorá úspešne vytunelovala Monogram Technolgies)

 

alebo známy progresívny “politológ” a thinktankový vymieľač mozgov Radovan Geist, ostrieľaný komentátor z globalistického Euractivu,

 

Títo Štefunkovi ľudia  boli pevne zakotvení vo firemných radách Štefunkovými investíciami podporovaných firiem a tak “zadarmo” peniaze z Luxemburska len čo prišli na Slovensko, rýchlo a ľahko vzápätí odtekali ako úhrady pofidérnych faktúr za rôzne pofidérne nevysúťažené “konzultačné služby”, na účty Štefunkovej Neulogy a na účty jeho kamarátov v spriaznených právnických a IT/INTERNETOVÝCH firiem vrátane Monogramu.

 

Monogram Ventures, napriek tomu že má nula (0) zamestnancov, v r. 2015 deklarovala výnosy 9mil eur a zisk 8.6mil eur, napriek tomu zaplatila na daniach len 2880 eur.  Pýtam sa priatelia, ako je to možné?
https://www.finstat.sk/44071574

 

Pozadie zvláštnych tendrov a štátnych zákaziek Monogramu je však  iná téma, o tom ešte budem písať…..

 

Aj keď bol Christian Mandl, terajší predseda predstavenstva Neulogy, hlavným mozgom tohto tunelárskeho projektu , a  „Ivo” bol  len jeho výkonným poskokom a podržtaškou,

Ivanovi Štefunkovi sa predsalen podarilo takto  prisať na eurofondový cecok tak veľmi štedý pre „nášho človeka“.

 

Pre rozptýlenie pochybností, tu sú príklady jeho “podnikania”a “úspechov” firmy  Neulogy za netendrované alebo zmanipulované kontrakty.

Neulogy Ventures spustila Slovenský inovačný fond….
http://www.sbagency.sk/sites/default/files/sprievodca-iniciativami_2016_0.pdf

Neulogy Ventures bol vybraný ako finančný sprostredkovateľ….
http://www.sbagency.sk/sites/default/files/analyza_mspstartupy_financovanie_jednotny_trh-final.pdf

Dohody s finančným sprostredkovateľom Neulogy Ventures …

www.rokovania.sk/File.aspx/Index/Mater-Dokum-220632

 

ŠTEFUNKO AŽ DONEDÁVNA LIETAL S FICOM PO SVETE NA VLÁDNOM ŠPECIÁLI

Tiež sa rád sa vyťahoval tým, ako si so súdruhom Ficom tyká.

 

“Náš človek” si vedel napríklad vybaviť u Madariča cez zmanipulovaný tender 100 000 eur za štúdiu v náročnosti a rozsahu cca jednej 100 stranovej diplomovky.
https://bit.ly/2t1jIAf

 

ZHRNUTIE IVANA ŠTEFUNKU

„Investor“ Štefunko sa rád postaví na pódium pred veľkú obrazovku kde rozpráva svoj životný príbeh. Pred laickou verejnosťou sa hrá na invetorského boha starupov, snaží sa „urobiť dojem“.

 

Zjavne mu to dobre masíruje jeho nebetyčné ego.

 

Keďže dobre pozná pravidlo “OTP” (other people’s money) Ivo a Christian Mandl neinvestujú vlastné peniaze. Investujú peniaze Európskej únie, resp. Európskeho investičného fondu, prípadne aj s malou participáciou súkromných maloinvestorov.

 

Fondy rizikového kapitálu, financované z eurofondov spravuje Neulogy Ventures, v ktorej má Štefunko podiely a až donedávna mal v tejto firme funkciu šéfa predstavenstva.
http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=276162&SID=2&P=1

 

Neulogy Ventures mala pod kontrolou približne 23 miliónov eur pre podporu podnikania. Jadro kapitálu tvoria zdroje EÚ. 23 miliónov z ktorých sa zrejme už väčšia časť stratila na účtoch Ivana Štefunku a jeho najbližších kamarátov ktorí mu v tunelovaní tochto fondu aktívne pomáhali.

 

Ivan Štefunko lieta v problémoch netransparentnosti a korupcie, zábavy socialistov platených občanmi.

 

PRÍBEH ZUZANY ČAPUTOVEJ

 

Príbeh Zuzany Čaputovej dokazuje skúsenosť s podvodnými marxistami. Spojenie sa so socialistom a voličom a kamarátom Fica – Ivanom Štefunkom – zmanipulovalo a kontaminovalo v minulosti inak zdanlivo slušnú ženu.

 

Následok?

 

Vo vysokej hre o ďaľšieho prezidenta SR pani Mgr.Čaputová, podpredsedníčka strany Štefunka Progresívne Slovensko dala verejný prísľub, že sa vzdá kandidatúry v prospech toho, ktorému verejná mienka dôveruje viac. Róberta Mistríka.

 

Po dvoch týždňoch už sľub neplatil v zhluku jalových výhovoriek. Logicky. Ešte som sa totiž v živote nestretla s jediným vyznávačom podvodného marxizmu ktorý by dodržal slovo.

 

Ešte že p. Čaputová do agresívnej kampane biznismenov okolo Progresívneho Slovenska  nevložila žiadne veľké peniaze.

Ivan Štefunko a spol. však do tejto „nestranníckej“ kandidátky naliali ku dnešnému dňu vyše tristotisíc eur.

 

Prečo? Lebo Ivan Štefunko sám povedal že má plán nahradiť Smer, a ambície mať stranníckeho predsedu vlády.  Tak investuje, naplno. Tentoraz do politiky.

https://www.transparentneucty.sk/#/ucet/SK7009000000005145260535

 

ZÁVER

Progresívne Slovensko k ich budúcej ceste do parlamentu a k moci a k peniazom štátu potrebuje „výťah“ na nazbieranie sympatantov.

 

Paradoxne, Ivanovi Štefunkovi NEJDE ani hlavne o to aby Zuzana Čaputová bola prezidentkou. Ide mu hlavne o to, aby si vytvoril dav naivných sledovateľov a zároveň pomohol Šefčovičovi tým, že úspešne rozriedil hlasy demokratických voličov.

 

Toto sú tie pravé ciele Ivana Štefunka.

 

V tejto špinavej hre sa „Ivo“ Štefunko nemôže stratiť. Ak vyhrá pani Čaputová, vytiahne PS (možno) trochu vyššie.   Ak vyhrá Šefčovič, Ivo si zrejme vydláždi cestu k daľším kšeftom.

 

Myslím si, že je najvyšší čas aby sa novinári začali na tieto vážne témy Ivana Štefunku pýtať priamo a otvorene, a to čo najskôr.

 

PS: Vaše komentáre ma potešia, samozrejme okrem hejtu. Ten si strčte za klobúk!
Budem veľmi rada, ak mi napíšete do osobnej správy cez fb. Ďakujem.

Vaša,

 

Viera Schultz Hradská
https://www.facebook.com/Viera.Schultz

Za slušné Slovensko: Ktorí veľkopodnikatelia financovali začiatok tohto hnutia?

14.03.2019

✔️ V tomto blogu sa doviete: Či sú pravdivé podozrenia že za týmto hnutím bol Soroš Čo odhalil transparentný účet hnutia Za slušné Slovensko Kto boli majoritný prispievatelia ktorí toto hnutie podporili počas prvých dní jeho existencie Celý národ si pamätá búrivé dni v Marci 2018, kedy po zavraždení novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice [...]

M. Šefčovič: kandidát s neplatným titulom?

13.03.2019

✔️ V tomto blogu sa dozviete: . Či je JUDr. titul M. Šefčoviča zákonne platný. Ako v 1990, krátko po nežnej revolúcii využil Šefčovič krátke prechodné okno v zmeneslovenskej legislatívy aby za prinajmenšom čudných okolností nadobudol titul. Prečo mejnstrímové médiá o tomto mlčia. (Odpusťte mi prosím preklepy a iné chyby. V blogovaní som nová, okrem toho [...]

Z. Čaputová: Nech Vás Pán Boh ochraňuje!

11.03.2019

✔️ V tomto blogu sa dozviete: prečo si autor myslí, že Z. Čaputovej môže hroziť reálne nebezpečenstvo fyzického útoku aký scenár by v takom prípade mohol nastať kto by z takejto situácie najviac získal kto najviac politicky získal vraždou J. Kuciaka a M. Kušnírovej Stane sa Zuzana Čaputová hrdinkou „hollywoodskeho“ politického thrilleru? Pôvodný [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 25584x
Priemerná čítanosť článkov: 5117x

Autor blogu

Archív